IF I AINT GOT YOY

Sjukt trött efter att knappt sovit inatt för jag vaknat och somnat om hela tiden, men har iallafall tränat idag.
Mår bättre än igår och är skapligt taggad på livet igen.
Har förövrigt köpt ett par nya skor, typ kilklackar eller vare heter gick på 399, hade skit svårt att få tag på ett par eftersom inga affärer hade i min storlek *suck* så de blev ett par från skopunkten och gillar inte att köpa skor eller annat där ifrån men nu vare ända alternativet med min storlek så jag får väll överleva.
XX


LEVA LIVET ELLER VARA EN JÄVLA TORRFITTA!?!!?!

att ta tag i allt och soppa allt dåligt under mattan funkar fan inte längre



-

Varför, varför inte...

TRALALLA

PH; rraandom
Dagen har rullat på vid 4 mötte jag upp Emma i rese och vi begav oss upp med spånkan till stan och strosa runt, hitta iallafall ett par skor som jag la undan tills imorn så åker jag och köper dom innan träningen. Vi mötte upp Omer vid hörsal sen drog till elgiganten och sedan åt inne på ingelsta. Dom där två aso för klockrena, tror inte jag skrattar så mycket på sjukt länge, hahha.
Tack för dagen
XX



DU FÅR PASSA DIG SOM SATAN

Var i Åby hos mina föräldrar förut sedan åkte jag direkt till träningen. Är sjukt trött och seg i kroppen så blir att dejta kudden tidigt idag. Tror jag stukat foten eller något för där vi hälsenan göre as ont när jag skjuter med höger foten sen fick jag en del smällar där.. Tur man är vänster fotad dock.
Seya



MAN FRÅGAR SIG SJÄLV OM OCH OM IGEN

Det kanske finns hoppa i dom liv som knappt har någon tid kvar, det kanske finns en mening med att livet är en svår gåta, det finns kanske svar på dom frågor vi dagligen letar svar på, det finns en mening med att allting är som det är.
Man väljer såklart vilken väg i livet man går, man kan bara förändra sig för sig själv. Man får försöka tänka positivt och huvudsaken är att man gör det bäst för sig själv. Jag väljer själv vilken väg jag ska gå, det är mina val, min riktning och mitt liv. Det är bara jag som vinner eller förlorar påt.
no one else

LAST YEAR..

Är helt trött och seg känns som jag inte sovit på hela natten, uuuusch. Ska dra mig ner och äta frulle och sedan lägga in tvätt och fixa mig. I eftermiddag blire att ta en sväng till Åby och hem till mina föräldrar sen där efter åker jag direkt till träning, känns som träningen kommer kännas efter denna helg kan man ju säga.
X


PH; jag för exakt ett år sen

SOMEONE LIKE UU

Helgen har vart fett seg och jag har bloggat sjukt illa. Idag har jag inte gjort speciellt mycket är forförande seg, men vi åkte till gamla stan för det var julmarknad dock så kan man inte direkt kalla det för julmarknad men whatever sen drog vi till ikea och käka sen hem på dirr.
Vädret är ju inte så jävlans bra heller för den delen och det stör mig för hade tänk och ta en springtur men det blev kolmörkt ute och det blåser som ett jävla as, så nu kan jag inte motionera bort alla äckliga kalorier och skit som jag fått i mig under helgen, aya men jag lever och mår skapligt bra.
XO



INGENTING SEN KOM INGENTING SEN KOM INGENTING SEN KOM INGETING

Att behandla alla andra som man själv vill bli behandlad resulterar bara i att man själv blir sårad för att man inte blir behandlad lika dant.

GUDMUST

Är helt seg och trött i huvet idag men man mår som man förtjänar, hehe. Igår spenderades kvällen med en hel del men den blev verkligen inte som planerat. Aya kom i sängs runt 4 imorse och vi drog upp för kanske nån timma sen eller något. Drar med bussen hem senare.
XX

ISABELLES PLACE

Sitter hos Isabelle nu har inte träffat henne på evigheter så det är nice. Hon plattar mitt hår just nu och sen drar vi mot stan och möter upp några sen ska vi göra lite.
Hörs antagligen imorn.
XOXO


MAN INSER INTE VAD MAN HAR FÖRENS MAN FÖRLORAT

Idag skippar jag praktiken för har ingen större lust och dom sena träningarna med lite sömn drar orken ur mig. Men ska försöka dra ut på en jogging tur vart efter för övrigt blir det en lugn fredag.
Lyssnar för övrigt på musik och mår så otroligt bra. Tur det finns fina människor runt omkring än.
XX



DÖD

Sitte nydushad och fräsh och ska strax lägga mig. Idag vare först löpning runt strömmen och sedan träningspass på det. Skönt, men otroligt jobbigt. Men det börjat gå bättre och bättre för mig så det känns ju bra att träningen ger reslutat. Tror dock jag stukat foten men inte så allvarligt men känns gör det ju.
Orkar inte babla på en massa, men tänkte bara säga tack till Alexandra som hjälpte mig lite med designen.
XOXO

MAN SKAPAR SIG SIN EGEN VÄRLD

Man orkar inte alltid att stå upp och vara stark. Stark för alla runt omkring sig man orkar till slut inte. Man måste också genom lida dom sömnlösa nätterna, när man somnar gråtandes och när allting bara känns så otroligt värdelöst. Även fast man är borta från de liv man levde, eller från den uppväxkt så finns det alltid där. Det är en del av mig och kommer alltid vara. Ingeting kan ta ifrån mig det jag har upplevt.
Det är så läskigt att ständingt påminnas om allt, man hör, man ser liknade saker osv, men jag måste försöka kämpa för att inte brytas ihop. Men det är också någonting som inte är lätt att kontrollera, för alla panik och ångest känslorna dyker upp och jag börjar skaka när det är t.ex skrik och sånt som är obehagligt, just för att det påminns, eller för att det får upp massa bilder.

Men man får försöka tänka positivt och gå fram..
Med dom erfarenheter jag har så vet jag vilken väg jag inte ska gå, jag har fotbollen för att kunna klara av att stå emot all skit som ständigt finns att dras med i men fotbollen är det jag lever för. Det är inte alla som har något så starkt för att hindra sig själv från att skada en, men jag har tur, tur att jag är jag och för att jag kan tänka rätt.

Allting handlar om vad man själv vill. Vill man själv kämpa fast man inte orkar, så finns det hjälp, men hjälp kan man inte få om man inte själv vill. Det handlar om mod & överlevnads förmåga.



JAG LIGGER GÖMD UNDER SNÖN

Började dagen med att åka och köpa ett par nya fotbollskor, sedan direkt till praktiken (peter's bageri) sedan efter det så träffar jag Emma och vi handlade lite saker och vi tog en fika. Köpte hårfärg, ögonbryns penna & en ny plånbok. Vi drog sedan med bussen till Åby och sedan färga vi mitt hår. Så är mörkare nu!
XOXO



ALLA ÄR SÅ BLINDA SÅ DET SPELAR INTE LÄNGRE NÅGON ROLL

Har inte kunnat blogga har varken haft tid till det och sedan har internet laggt av här ute på landet. Inte roligt, men dom hade en sån där usb internet så den har jag nu, härligt!
Kan berätta att i fredags så drog jag och Emma först till HC för att hon skulle köpa en halsduk, sedan drog vi till stan och satt där ett bra tag för att vänta in filmen. Vi såg som sagt in time och den var verkligen dö bra, så rekomenderar verkligen att man ska kolla den. Den handlar lite om hur en framtid skulle kunna se ut, istället för pengar så använder dom tid. Dom har som en inbyggd klocka på armen där man hela tiden ser tiden man har kvar att leva. Det finns olika tidzoner och dom rika har mest tid och dom fattiga ''getton'' har mindre tid.
'' för att få ska bli odödliga så måste många dö''
Allt jag säger om filmen, nu får ni kolla på den :D
Emma och jag kom hem runt halv 12 och då fick vi för oss att äta glass med krossade kakor, de va dö gott men usch så onyttigt så där på kvällen, aya vad gör det om 100 år. Vi somnade inte förrens runt 3.
Igår så blev det en tidig morgon och vi var dö trötta, fick skjuts till Stadium Arena och va där till ca 11 tiden. Kollade på sjukt många matcher och hade så jävla roligt åt alla tabbar osv. Killfotbollen är lätt roligast att kolla på de händer så mycket saker där liksom mer action. Det laget jag spelar var ju klart där också och tror båda lagen gick vidare till nästa helg så det är ju bra.
Jag kom iallafall hem vid ca 8 och gjorde inte speciellt mycket.
Endast alldeles för mycket skit tankar som totalt får mig på fall, men vad ska man göra. Livet är som det är och man får endast försöka kämpa emot dom, det är någ svårast men om jag lyckas så är det ändå värt det. Somnade dock inte förrens 3 tiden inatt heller så fyfan..
Idag har dagen inte speciellt mycket att erbjuda, det regnar lite smått också, fy.. Ska ev. ut på en ridtur och sen ska jag försöka dra ut på en spring tur för att må lite bättre.
XX

IN TIME

Blev ändringar så träffar inte Josefin, gör det en annan dag istället. Vet ännu inte när jag drar mig mot stan men blir väll runt 6. Emma och jag drar sedan upp mot stan och sedan blir det bio, vi ska se in time.
PH; keilkryssningen 02 2011, Emma & jag

YOU CAN TRY BUT NEVER STOP ME

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of!
You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of!



OM DU LUTADE DIG EMOT SIDAN

Har precis käkat frukost och ska snart ta tag i städningen.
Vart efter fixar jag mig, drar in till stan träffar Josefin, så strosar vi runt på stan, sedan ska jag träffa Emma och vi ska kolla runt lite, sedan gå på bio och sen sover hon hos mig.
Så ser min dag ut iallafall.
XOXO



NÄR REGNAT FALLER NER OCH DU INTE ORKAR MER

Chafan, har inte gjort särskilt mycket idag, spelat lite fifa, följt med och handlat och nu lyssnar jag på musik. Ska strax ner och dricka te senare blire träning som består av ca 3 km joggning runt strömmen (kommer dö) , sen efter det träning i teknikhallen. Tycker det är rätt bra av mig att jag försöker med tanke på att jag tränat så dåligt innan och att jag inte ger upp, fastän jag igentligen skulle vilja men vad ger de igentligen? ingenting, så det är bara köra på.
Dock är det kaos i mitt huvud, blir så förvirrad på vad det är jag ska göra så blir helt fel istället, men det blir väll bra med tiden.
XO



OHNO OHYES

Är döende, nae vars bara otroligt trött. Nu ska jag ner till badrummet och bortsta tänderna sen däckar jag i sängen!
XO

SKAPAD FÖR ATT GÅ MIN VÄG GENOM LIVET

Jag är precis som alla andra, ser inte speciellt annorlunda ut, kan prata, röra mig och allt som ingår i ett normalt. Men ändå känner jag mig långt ifrån normal, jag känner mig så annorlunda emot alla andra. Det är dock inget som ingen ser men som jag lever med, lever med att vara rädd, rädd för att bli lämnad. Lämnad för att jag redan känner mig lämnad. Redan lämnad för att jag är ett sånt barn, för att mitt liv inte är detsamma som dom flesta andras. Men jag lever, lever precis som alla andra bara lite döende innuti mig, men det ser ingen så det spelar heller ingen roll då. Det är jag själv som lever med det och det ska jag fortsätta att göra tills det inte längre går.
Det ingen ser, spelar heller ingen roll!

'' Jag försöker men jag förlorar varje gång, antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom ''

DET ÄR SOM DET ÄR

Jag går längst den smala stigen, i skogen. Musiken hörs genom mitt hedset och tankarna bara flöder ut. Jag funderar kring saker som blir så overkliga i våran verklighet, men så länge det är tyst för mig själv så berör det ingen annan. Jag promenerar och låter samtidigt fantasin sätta fart, jag lér för mig själv och kommer in i den värld som kallas verklighet för mig. Där mörker möter sina makter och där jag slipper lida, där jag är själv, själv för att jag är som starkast då. Jag har lärt mig och sätt och låter ingen komma i närheten.
Varför ska jag, Rebecca låta någon annan styra och ställa över mig? Varför ska jag anpassa mig och åter igen varför.
Jag behöver bara mig själv för där ute finns det så onda människor, som bara är ute efter att skada mig.
Det är jag själv som får lida fört.

- Döende men ändå så levande -

VEM ÄR JAG IKVÄLL?

Får hoppas att det funkar för min dator är helt sne eller nått åt de hållet.
Har haft en trevlig stund tillsammas med Sara på stan, dock det första vi fick göra var att gå en bra bit för att leta efter en som hade mina pengar för glömde kvar dom i bilen när jag gick av. Hahha, lyckat!
Är as trött nu men ska snart spela fifa lite.
Imorgon ska jag åka till en skola och kolla om det är något bra för mig, men tror inte jag vill gå där. Efter dit så åker jag direkt till fotbollsträningen. Får hoppas att det går bättre än sist, är sjukt irriterad fortförande för att jag är så dålig.

MEN DU FÅR MIG LÉ SOM INGEN ANNAN

Har lagt in tvätt och fixat lite. Sminkat mig och klätt på mig, vart efter får jag skjuts in till stan och där träffar jag Sara. Bloggar mer ikväll.
XOXO
- går inte ladda upp bild just nu för blogg.se är som de är -

ONLY YOU

Är hur trött som helst, blir så otroligt irriterad på mig själv så det är sjukt, dessutom får jag total panik på mig själv och skulle vilja göra allt mellan a & ö för att jag blir så frustrerad på mig själv, fotbollen går skit dåligt och jag vet seriöst inte vad de är med mig, känner mig verkligen totalt värdelös emot vad ja en gång var trodde inte att ja hade förlorat så mycker som jag har. Vill igentligen bara ge upp med allting men jag måste försöka att bita ihop och kämpa. Men det är fan inte lätt, verkligen inte när man känner sig som man gör när man misslyckas. Hatart!
Tänker fortsätta sura och vart efter lägga mig, imorgon ska jag ha en super trevlig stund tillsammans med Sara, saknat henne sjukt mycket. Så ska verkligen bli trevligt, vi ska fika och sedan strosa runt på stan.
XOXO


PH; Sara

DA DA DA DAA IT'S THA MOTHAFUCKIN' D OH DOUBLE G

Seg dag i vanlig ordning, saknar skolan lite faktiskt.. Ska snart börja packa för träning eller om jag byter om vet inte för måste åka in till stan en timma innan tiden så ska troligtvis fördriva tiden i HC med Emma och kanske 2 av hennes killkompis, måste försöka hitta en mössa jag kan ha och träna med eftersom jag inte använder mössa för övrigt dessutom brukar aldrig någon passa mitt huvud, whatever blir träning emellan 1700 & 1900 blir skönt. Har inte så mycker mer att dela med mig av.
Seyaa



JAG HAR FASTNAT MED HÄNDERNA I MARKEN OCH I MINNET AV EN MARDRÖMM

Blev träning förut, kändes rätt okej under träning dock vare en otroligt skön träning som inte alls var särskilt jobbig. Men nu efter åt gör det forförande sjukt ont, skulle behöva massarge. Lyssnar förövrigt på musik nu, Melissa Horn. Grymt bra texter!
Har bara tagit de lugnt idag, men nu i veckan blir det väll lite mer för det kommer folk från Holland hit då.
XOXO



JAG LIGGER GÖMD UNDER LÖVEN

Har sådan sjuk träningsvärk och säkert värk från smällarna igår också. Nej men min kropp har verkligen fått köra hårt, först inte tränat på kanske 2,5 - 1 månad sedan direkt på hårdträning, eller för mig hårdträning om man jämnför med träningarna jag hade förut, sedan knapp nån vila och sedan cup igår. Har tränat med träningsvärk och spelat med träningsvärk men den blev värre efter igår. Ryggen värker, benen gör sjukt ont och armarna en del.
Har träning sen dessutom men vi får se hur det blir med den.
Just nu kan jag nästan förstå känslan av att vara gamal, av att knappt kunna röra sig. Inte roligt!
Ska försöka göra något vettigt utav dagen, för igår var en jobbig dag med en hel del tankar. Men det är bara att försöka klämma fram all positivitet så att man kan förtränga de negtiva. Kämpa på är allt jag kan göra. :)

PERIODER EFTER PERIODER, JAG VILL INTE GENOMLIDA ALLA TANKAR IGEN.

Jag vet inte varför allting ska hålla på att ändras hela tiden. Jag var nyss den positiva, men nu känner jag bara att mer och mer av de negativa tar över mig. Jag har inte dom där super krafterna så att jag orkar stå ut med all skit som mina tankar plågar mig med. Dom får mig till och med att tvivla på mig själv.
Vid såna här tider önska jag att man bara kunde försvinna och glömma allting, glömma verkligheten och bara vara utan att behöva tänka på någonting. Bara göra det som känns bäst för stunden & inte ha några bekymer över vad andra ska tycka och tänka.
Vad fan ska man göra mer än att försöka se glad ut fastän tankarna plågar än.

kan tyvärr bli en del tankar & texter en period fram så dom som inte gillart kan helt enklet sluta läsa!

NIGHTY

Drar mig mot sängen nu för att ladda upp för morgondagens fotobollscup. Är sjukt taggad och det känns som ett bra avslut med VIF! Drar med tåget vid halv 9 till Katrineholm och där blir jag upphämtad sedan bär det av emot duve.
Bloggar troligtvis inte imorn förrens jag kommit hem.
XOXO

OOH NÄR DET ÄNTLIGEN ÄR ÖVER OCH NÄR BROARNA INTE SYNS TILL


JAG MÅSTE KÄMPA EMOT MIG SJÄLV

Var helt slut efter träningen igår så de slutade med en varm dusch och direkt ner i sängen. Började träningen med en spring tur runt strömmen som va ca 3 km. Sprang i ett lugnt tempo för att vara säker på att jag skulle orka springa hela vägen utan att stanna, vilket jag också klarade. Är lite förvånad över det men det är bara positivt ju, dock vare otroligt jobbigt och fick den känslan av att jag bara ville ge upp, men absolut inte. Gäller att kämpa in i det yttersta. Så blire när man inte är i form och jag får skylla mig själv för att jag varit dum emot min hälsa, hehe. Men vart efter är jag i form igen och det är vägen dit som är jobbigast, men klarar jag det så blire bra sen!
Sedan vare förstås träning, körde matcher och lite fysisk & teknik övningar. Jobbig det också eftersom att alla kör i så högt tempo men jag är väll snart där också.
Just nu så sitter jag bara och chillar, har ännu inte tagit tag i mitt rum *suck*, men det är väll bara lé och se glad ut och sätta igång. Funderar på att ta en jogging tur sen men får se måste ladda till imorgon då jag ska spela cup med mitt förra lag, det blir mitt avslut med dom och det känns bra. Hoppas vi tar hem segern!
XOXO


PH; VIF , sum 2011

NÄR LÖVER FALLER NER

Orkade inte blogga igår när jag kom hem för var helt slut efter träningen. Min kondition är verkligen inte på topp men jag orkade iallafall hela träningen, eller ah fick tvinga mig själv, för man brukar orka mer än vad man tror. Dessutom märkte jag att jag inte spelat på ett tag, för min kropp hängde inte med riktigt, sen var det sjukt länge sen jag körde i sånt tempo. Menar laget jag spelat i innan har inte alls de tempot, så får försöka återställa mitt huvud & kropp så jag hänger med, haha.. Sitter just nu och bara chillar, ser att jag måste ta tag i rummet som är dö stökigt. Funderar också på att dra ut på promenad sen för att röra mig lite, blir ju mest att jag sitter vid datan nu när jag inte har skola och det är inte bra... Har förövrigt lite träningsvärk men inte alls mycket, men jag överlever.
XOXO



HÖSTMÖRKER

Tråkigt att det blir så mörkt fort, men på ett sätt rätt mysigt.
Har varit ute på en uteritt och kom in för nån halvtimma sen, ska bege mig ner och sedan skjutsar vi en till fotbollsträning sen åker vi vidare och handlar käk, sedan ikväll har jag träning! Ska bli oerhört roligt att komma igång på riktigt igen, senaste året har jag ju inte mått så där super och då har fotbollen blivit drabbad och framför allt min hälsa, tyvärr. Men man gör dumma val i all hast men nu äre bara att ta tag i allt och bara köra, för jag mår bra, otroligt bra nu!! 
XOXO


PH; nån månad sen på mig

NÄR ALLA ANDRA FALLER SÅ ÄR DET JAG SOM BLIR DEN STARKA

Det är läskigt, det är fruktansvärt, det är inte alls bra, inte alls okej överhuvudtaget...

Det är inte roligt att va den som ser på när en efter en faller, man försöker verkligen att finnas & stötta dom och försöker få dom förstå att dom inte ska hålla på som dom gör, men dom gör ju sina val och det är val man som vän/närstående osv inte kan styra över.. Man kan bara se på och det är inte alls roligt.

IT WILL RAIN

Har fixat till bloggen lite mer nu och får någ se ut såhär tillfället. Ville göra en ändring men ska fixa något bättre om jag lyckas vill säga, haha.
Har iallafall nyss duschat och ska försöka ta tag i mitt rum strax, sedan får jag se om jag åker in till stan och träffar Kadriye innan jag ska träna. Tänkte lägga in sista bilderna ifrån Holland och då äre bilder från när vi var på visning i Ajax Amsterdam Arena, enormt stor arena faktiskt! fick plats ca 52.000 st åskådare. En dröm att få spela för så många oh herregud!
XOXO
Nya hemma arenan ;)

URSÄKTA BLOGGRÖRAN

Min blogg ser inte okej ut just nu men ska fixa klart den så fort jag får tid. Sedan får ni bilderna från dag 6 så fort jag är hemma i Sverige.
XOXO

3/ 4/ & 5/ HOLLAND

3/
MADAME TUSSAUDS










4/
EFTELING



5/

Förlåt att jag inte bloggat dom senaste dagarna, men har inte haft tid eller tillgång till internet. Orkar heller inte blogga värsta långa just nu så ni får nöja er med bilderna från fredag & lördag. Idag har jag bara chillat ensam i stugan för har inte orkat göra något.
XOXO

2/ HOLLAND

Bilderna är från när vi var i en domkrycka på en guidadtur, dom 2 sista bilderna är på när vi är högst upp och det är 95 meter upp. Jag är sjukt höjdrädd så det var vekligen en övervinning från min höjdskräck. Är stolt över mig själv, haha.. För övrigt så är Holland ett jätte mysigt land, kryllar av hus över allt och mycket folk. Det som känts mest konstigt är att se folk stå och röka hasch eftersom det är olagligt i Sverige. Har inte så mycket att tilllägga mer än att bilderna får stå för allt.
XOXO

1/HOLLAND

Har tur, internet funkar i mitt rum. Uppdaterar mer imorgon.
XOXO

HOLLAND

Tankte passa pa att uppdatera nar jag anda har data. Vi hade otur for i omrodet vi sover i bygger dom om och det inneber att internet inte funkar just dar varan stuga ar, men just nu ar vi hos agnes foraldrar sa fick lana datan sa lange eftersom jag inte forstar vad dom sager har, haha.. Overlevde flygresan och det ar anda inte sa laskigt som jag fatt for mig. Det kryllar iallafall av kaniner dar vid varan stuga sa det ar en ovanlig syn dessutom ar det doo mycket trafik.
XOXO

HOLLAND HERE I COME

Emma och jag har legat och dragit oss lite men nu måste jag skynda för att packa det sista inför resan. Min kamera och data kommer åka med så kommer uppdatera varje kväll. Kommer hem om en vecka om jag inte dör i en flygcrash vill säga men det får vi inte hoppas. Är jätte rädd för att flyga men ska försöka att hålla mig lugn. :)
XOXO
PH; kielkryssningen

 RSS 2.0