MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

Mötte upp Vilma i rese och åkte upp till stan, tog en fika på kupolen och pratade om allt och ingeting. Följde med henne ner till rese för att hon skulle hem och jag skulle möta upp Emma, men Emma hade inte åkt med bussen för att chaffören jiddra om en massa skit så jag fick sitta i typ 45 min och vänta på Emma i rese. När hon kom så drog vi upp till stan och bara gick omkring för att fördriva tiden. Just nu så sitter vi hemma hos mig och jag måste börja städa mitt rum och sedan packa för imorgon ska jag åka till Holland i en vecka.
XOXO



STRESSAD

Ska om 40 min åka till bussen sen i Norrköping träffar jag Vilma och vi strosar väll runt på stan bara sen vid 2 ska hon hem och då träffar jag Emma och vi fortsätter väll att strosa runt på stan sedan ikväll så sover Emma hos mig, trevligt!
XOXO


PH; Vilma & jag - 2010

MY HEART BE STRONGER NOW, NOW YOU BY MY SIDE

Sitter och lyssnar på en skiva som jag fick av min barndomsvän sommaren 2010. Påminner verkligen om mycket och det var verkligen en omtänksamt utav henne.
Ska nu dra ner och hoppa in i dushen och börja fixa mig.
XX


PH; jag & barndomsvän ann-sofi, sum 2010

JAG HOPPAS ATT DET VAR DET RÄTTA

Är skapligt trött så ska dra mig ner till badrummet och fixa inför kvällen. Ska också hinna fylla i blanketten så att jag kan börja ta privata sånglektioner som jag tror börjar nån gång i januari, roligt!
XOXO

DAG 5 - 6 SÅNGER JAG TYCKER OM

1 - Adele - Set fire to the rain
2 - David Guetta feat. Jennifer Hudson - Night of your life
3 - Maroon 5 feat. Christina Augilera - Moves like jagger
4 - Chipmunk feat. Keri Hilson - In the air
5 - Rihanna - We found love
6 - Kent - Colombus

BOWLING AND PIZZA

Emma & Omer mötte upp mig i rese och vi tog spånkisen till haga mc, där Omer skulle äta sedan åkte vi till stan och där blev jag hämtad. Vi åkte till vilbergens bowling och gick faktiskt inte lika dåligt för mig som det brukar dock sluta jag som 3;a , men det är lugnt för mig liksom. Man kan inte vara bäst på allt ;)
På hemvägen så stanna vi i östra husby och käka pizza, gott men inte speciellt nyttigt men det får jag motionera bort! Just nu så tar jag det bara lugnt och inväntar natt time.
XOXO


PH; Emma & jag i somras

BREAKAWAY

Har fixat mig klart, kör på osminkad en chill söndags dag som den här. Ska ta bussen vid 13.50 sen möts jag upp i rese utav Emma & Omer. Vi får se vad vi hittar på, men jag blir iallafall upphämtad nån gång innan 4 eftersom vi ska bowla då.
XOXO

DU KOM SOM EN VIND OCH GAV MIG PUSCH

Det är så otroligt hur nått så dåligt kan bli till så mycket bättre. Att bara några enkla förändringa och val kan göra så att man verkligen mår bra, visst är det fantastiskt? :)

Allt är som en ny start för mig och allt känns så positivt just nu och så tänker jag fortsätta för att det ska vara. Att bara försöka att tänka positivt och att alltid hitta sin lösning. Att vakna upp varje morgon med ett léende på läpparna, det är så otroligt härligt. Att veta att man inte är ensam och att bara känna sig allmänt glad.


Har rätt nyligen ätit frukost och jag ska väll snart börja fixa mig och sedan kolla busstider in till stan. Får se vem jag ska träffa, ev. blir det Emma och hennes kille men det är inte säkert men det löser sig. Vid 4 ska iallafall familjen jag bor hos och jag åka till vilbergen och bowla, ska blir riktigt roligt dock är jag inte speciellt bra på bowling men det har inte så stor betydelse det är bara liksom roligt att hitta på nått sådär med ''familjen''.
XOXO


PH; sommar pic - felicia & jag

OMG

Sitter här i mitt rum och fryser, nae men måste verkligen berätta en jätte läskig sak, som ni ser i mitt förra inlägg så står de på sista siffran - skumma människor, och på tal om skumma människor. Mötte upp Emilia i rese så drog vi till där vart tågen går och satte oss där utanför på en bänk eller Emilia satte sig och jag stod upp, så kommer det fram en kille på ca 25 + kan inte direkt avgör men iallafall han kommer normalt och frågar om det är okej att han sätter sig här och då säger vi ah men visst och då flytt jag på mig så jag stod på sidan där min kompis satt för jag kände att det inte kändes bra när han var där, han börjar fråga vad vi heter och sen började han snacka om idol, jag undvek att kolla på han och svarade inte dock endast när Emilia fråga mig sen så säger han att han måste gå och låter as nervös så kollar jag bokom mig så kommer en väktare emot oss och då tänkte jag bara omg, sen fråga väktaren om vi kände den där killen och jag bara nej, sen fråga han vad han fråga oss så berätta vi och så fråga jag väktaren om det var något konstigt med den där killen och då berätta han att han var psykist sjuk och brukar prata med tjejer i våran ålder och till en början så låter han trevligt men sedan går han in på andra saker som är värre. Jag kände bara vilken rädslechock jag fick eller vad man nu ska utrycka sig, men ni vet en känsla som känns i hela kroppen liksom nae kan inte förklara men det är bland det värsta jag vet liksom sånna personer, och det läskiga var ju att jag kände från första början när han kom att det här inte känns bra och det är så sjukt hur man kan ha den förmågan att känna sådär, det är inte alla som har, och jag känner att nu känns det som en trygghet för mig för då kan jag lita på mina känslor. Nae usch fyfan sånt där är så otroligt oteckt. Det slår mig liksom att tänk om jag varit ensam liksom nae herregud är fortförande helt skakis efter det där, och jag kommer absoluuut undvika att gå ensam för man vet ju tyvärr inte vilka människor man kan träffa på för om någon är psykiskt sjuk så syns det inte på utsidan. Nae usch!!!!
Iallafall Alex kom vid ca 2 och sen drog vi 3 till stan, strosa runt där, satte oss på expresso house och fikade och sedan fortsatte att gå omkring. Sedan vart efter så drog Alex, och jag hitta en bh som jag köpte och sedan vart vi hämtade av Emilias pappa så åkte vi hem dit sedan fixade sig Emilia för att hon skulle på fest ikväll sedan så åt vi och sen fick jag skjuts till rese och sedan tog jag bussen hem, har inte gjort så mycket har ätit lite sedan sitter jag bara här. Ska byta om och sedan fixa mig inför kvällen.
XOXO

DAG 4 - 7 RÄDSLOR

1 - Dö i en flygcrash
2 - Andar/''spöken''
3 - Gå ensam ute i mörker
4 - Göra bort mig totalt framför en massa människor
5 - Argsinta fyllon
6 - Att bli extremt tjock
7 - Skumma människor

WHO KNEW WHEN THE STAR FALLS DOWN

Kanske dags att börja fixa sig? .... Eller?
Jo vars, vaknade 6 imorse, inte alls roligt, men satte på en film som var dö bra, ska skriva om den ikväll tänkte jag för nu måste jag fixa mig och sådär sedan ska jag in till stan och möta upp en killkompis som jag inte träffat på nån månad eller två och så spenderar jag dagen i stan tillsammans med honom, trevligt!
Åter kommer ikväll om dagen & det kommer upp ett tidsinställt inlägg nån gång under dagen.
XOXO



DAG 3 - 8 SAKER SOM IRRITERAR MIG

1 - När folk bedömer än utifrån andra utan att lära känna personen själv!
2 - Bitch blickar!
3 - Vuxna som inte har nån respekt alls.
4 - Personer som vill förstöra för andra
5 - Negativitet!
6 - Folk som bara ska ha rätt och inte låter nån annan att ha rätt
7 - Folk som skyller ifrån sig, som inte vågar stå för vad man gjort!
8 - när någon säger något och sen blir det inte så.

WHO KNEW

Har precis ätit och kom hem för ett tag sen. Fick skjuts in till stan och där så mötte jag upp Julia och sedan begav vi oss till expresso house och fikade och pratade om allt möjligt, jätte trevligt!! Sedan kom Marcus och Erica så prata vi lite med dom och sen så var vi med dom en liten stund, trevligt det också! Fick också med anikstvatten & ansiks dag kräm och både dom hör till serien Garnier Nordic Essentials och jag rekomenderar verkligen dom, jätte bra och det hjälper iallafall mig att hålla mig finn fri! fick också med cotton pads. Vart iallafall hämtad nån gång rund 16.30 och så åkte vi till lite olika ställen. Har inte så mycket mer att tilllägga, livet känns ovanligt bra just nu och jag hoppas att det håller i, ska strax spela fifa på playstation och sedan blire fredagsmys framför idol!
CIAO :D

FÖRSÖK ALLTID ATT HITTA EN ANDRA LÖSNING

Atm sitter jag och dricker te, är dessutom omklädd och klart för att bege mig ner till stallet. Mitt hår har inte torkat än så för väll försöka lite till, intressant fakta iknow, men mitt hår ser så konstigt ut på bilden så ville bara ge er den intressanta faktan ;)
Hörs sen, XOXO


PH; jag atm

HAPPY FACE

Är verkligen jätte glad och känner att livet flyter på. Det är skönt att man orkat kämpa sig igenom så otroligt jobbiga saker fastän man kanske inte stannat upp och tänkt igenom på vilket sätt. Min väg fram hit, där jag står idag har varit otroligt kringeli krokigt men jag har vuxit som människa och har mer erfarenhet än tidigare.
Jag är glad att jag har kommit hit där jag är idag för det är en bit på vägen iallafall men jag har också valt att gå helt fel väg, men det är så tur att man får göra misstag eftersom man då lär sig en läxa och blir en erfarenhet rikare!
Jag har iallafall hunnit kommit fram till vad jag vill med livet, för nu har jag testat den lätta men konsekvensfulla vägen och den rekomenderar jag verkligen inte. Det är bara en själv som får lida fört efteråt, ingen annan!
Men glöm inte bort att alla gör vi fel, både stora och små men för varje fel så finns det ett rätt och man lär sig alltid någonting. Tänk positivt i dom jobbigaste situvationerna, för låter man negativiteten ta över så gräver man bara ner sig och det gillar ju inte ens positiva sida. Så tänk bra om dig själv och allting som händer, för allt som händer har sin mening. Tro på dig själv och gå din egna väg, för man lever med sig själv hela livet!
Med dom orden säga jag godnatt!
XOXO



Dag 2 - 9 SAKER JAG GÖR VARJE DAG

1 - Skrattar
2 - Kollar mig själv i spegeln
3 - Sitter vid datan
4 - Går
5 - Kollar fb :p
6 - Äter
7 - Sjunger
8 - Ångrar att jag suttit för mycket vid datan
9 - Oroar mig över saker

DET VAR JAG SOM VALDE ATT GÅ DEN BÄTTRE VÄGEN

Ursäkta för ur kass bloggning men åkte till skolan imorse dock hur trött som helst eftersom jag bara lyckades sova i 1 timma inatt.. Överlevde skoldagen och slutade kl 3 därav hade jag ett möte med 2 som jobbar med mig där och en utav dom som jag bor hos. Dom skulle berätta hur dom arbetat med mig och sådär för att vi ska kunna hitta en skola som blir bra för mig. Kom iallafall hem vid 6 tiden och då hade vi också hunnit med att hämtat upp lite grejer som varit hos mina föräldrar. Har iallafall satt upp dom sista planscherna nu och sådär, dock ska det upp fler med tiden. Orkar knappt hålla ögonen öppna men imorgon får jag iallafall lite sovmorgon, sen ska jag ut på en skogsritt vid 09.00 tiden tillsammans med en & sedan vid 15.00 blir det en fika med Julia som jag inte träffats sen jag spelade i Norrköping City DFF så det blir trevligt!
XOXO


PH; jag

KAN INTE SOMNA, I VANLIG ORDNING ALLTSÅ

Blir så otroligt irriterad att jag inte kan koppla av ordentligt. Hatar, verkligen hatar dom här sömnlös nätterna.
Känner verkligen hur trött jag är men det bara går inte, har legat sen ca 23.00 och försökt sova men nu ger jag upp. Blir bara att jag ligger och tänker och då blir jag rädd och det resulterar i att jag blir så varm och då äre kört. Men får väll tillbringa natten vid datan och hoppas på att jag kan vara något trevlig imorgon, ska nämligen pendlar till min skola vilket just nu känns så otroligt jobbigt.
Är ledsen att jag inte blogga något mer förut men jag har satt upp hela min fotovägg och sen har jag satt upp massa planscher runt om väggarna och sådär vart jag sover, dock har jag några till som ska sättas upp som jag inte hann göra förut. Funderar på om jag ska ladda ner en film som jag kan fördriva tiden med.
Sånt som märks annars, XOXO

DAG 1 - 10 LITE UDDA FAKTA OM MIG SJÄLV

1 - Jag läser min egna blogg :P
2 - Jag hatar att ha tråkigt!
3 - Jag har svårt för att lita på vuxna.
4 - Jag har ett armband som jag tänker ger mig tur.
5 - Jag kan lätt skratta vid olämpliga tillfällen (nervositet & osäkerhet)
6 - Jag har typ 8 bloggar om inte mer pga att jag byter ofta.
7 - Jag har svårt för personer som tror att dom är mycket bättre än alla andra.
8 - Jag är verkligen dö rädd för skräck filmer, speciellt dom som handlar om andar/spöken.
9 - Jag älskar verkligen min säng, den är så stor och mysig :P
10 - Jag har som en mur som inte låter alla bli insläppta, så näramare mig än så kommer inte dom flesta!

10 DAGARS LISTA - LÄR KÄNNA!


Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen hag aldrig kommer glömma
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - 1 person jag litar på

JAG VÄNTAR PÅ ATT FÅ VARA MED DIG

Hela förmiddan nu har jag bara suttit och degat. Har iallafall orkat ära frukost och sådär, blir väll lunch vart efter och efter det så ska jag ta en liten ridtur. Framåt eftermiddan tänker jag försöka fixa till det sista i rummet men vi får väll se antar jag.
XOXO


PH; Årets skolfotto

1 ÅR SEN

Min lilla ängel lämnade jorden. Du var allt en speciell liten råtta och det var roligt att kunna få dig så tam som du var. Är glad att jag kunde ge dig den kärlek du behövde när livet från min sida inte var speciellt bra. Du kommer iallafall alltid vara en speciellt liten råtta för mig.
Älskar dig, Trixy


SNACKA KAN MAN, DET KAN ALLA. ALLDELES FÖR MYCKET!

Är trött i vanlig ordning, haha :D. Nae vars men nu ska jag faktiskt börja byta om och göra mina kvälls sysslor. Har hållt på hela eftermiddan med att packa upp och packa ner det jag inte behöver för tillfället, bärt saker, vikt, bäddat och satt upp saker och hållt på med alla kläder, dock inte orkat vika dom ordentligen osv. Imorgon drar jag inte till skolan utan åker dit på torsdag istället. Så tänker samla på mig nya krafter inatt och fortsätta med rummet imorgon. Då ska blandannat min fottovägg upp :D
Bjuder på en bild som innehållet 3 bilder, 2 från min walk in closet & sen min medalj & bynt hylla. Ni får bild på resten när allt är klart och sådär.
Tänker iallafall säga godnatt till er läsare nu och hoppas ni får en bra natt!
XOXO

VIDEOBLOGG FRÅN SKOLAN MED BELLA


SMOKE WEED EVERYDAY

Håller på att klä på mig och ni vet dom vanliga morgon syslorna, dock vet jag inte riktigt vad jag ska ta på mig men det löser väll sig. Tåget till Katrineholm går samma tid som igår och bussen också såklart. Går till ca 1 idag för sedan blir jag hämtad utav dom jag bor hos för att vi ska bege oss till mitt förra familjehem och hämta möblerna och en hel del saker som är kvar där. Får se när jag kommer hem men det blir frammåt eftermiddan.
Ha en skön dag, XOXO



LÄR KÄNNA MIG LISTA

Hitta en lite roligt lista som jag tänkte bjuda på, kanske roligt för er att får veta lite mer om mig?

Du heter? Rebecca Maria Lindén
Smeknamn:
CC , Becca , Beccis osv..
Låt som du sörjer till när du är ledsen?
Har inte direkt en, utan det blir mest rapp och sådär då. 
Beroende av?
Vet faktiskt inte!
Vad tror folk om dig?
Det beror på i vilket situvation folk ser mig i, en del skulle någ tro att jag var sjuk i huvet, sen finns det dom som tycker att jag är jätte snäll, omtänksam och allt de där och inte tror att det finns en dålig sida av mig, så ah det är olika!
Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är duktig på fotboll. 
Hur imponerar man på dig?
Man är sig själv och skiter i vad alla andra tycker. Att man står för vad man säger och inte går bakom ryggen på andra.
Brukar du skratta för dig själv?
Jaa, det kan faktiskt hända :P
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
'' Tjo sötis :) ''
Var bor du?
Vikbolandet. 
Trivs du där?
Jap, än så länge!
Har du haft sex idag?
Nix!
Hur svarar du i mobilen?
'' ah, hallå? '' eller '' hej det är Rebecca '' 
Vem ringde du senast?
Emilia
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Tror det vad något om att jag skulle logga in på skype för att hennes mobil höll på att dö.
Brukar du komma i tid:
Jarå!
Hur känner du dig nu:
Otroligt trött.
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart
Vad tycker du om fötter:
Konstig fråga och det är väll inget jag direkt brukar gå och fundera över.
Vad saknar du:
Oh herregud jag saknar otroligt mycket. Men just nu äre någ tiden innan allt rasade, fotbollen och vissa vänner. 
Hade du en bra kväll igår:
Ahdå!
Favoritdryck på morgonen:
Oboy, Te eller Juice
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Det är olika men när det är skola försöker jag att va till sängs senast 22.00, men det beror på!
Är du blyg?:
Ja & Nej, det beror på! Men jag kan vara försiktig. 
Sysslar du med någon idrott:
Ja fotboll, men den har legat lite upp och ner senaste året, men jag ska börja ordentligt igen!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Jag & nej, för vissa händer det ju och för vissa inte, så vi får allt se.
Har du spytt offentligt:
Öhh, har någ hänt.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Det vet jag inte fören det händer
Är du nöjd med ditt liv:
Både och, har hänt så mycket som påverkat mig negativt, men nu försöker jag bara att se framåt och ta dagen som den kommer, så rätt så nöjd just nu.
Är du bortskämd:
Nej?
Vad gör du i morgon:
Ska pendla till min skola i Vingåker, sedan hämta alla mina möbler och sådär hos min förra familjehem.
Vad är det värsta du vet?
Ojojoj, listan på den här frågan kan verkligen göras lång. Men det som är värst är folk som ljuger, folk som går bakom ryggen, folk som utnytjar & alkolister!
Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja det har jag.
Vad är det finaste du fått?
Det vet jag inte än så länge.
En speciell dag du minns:
Oj, har så många så kan inte välja en här och nu.
Du samlar på:
Platspåsar, fråga mig inte för vet knappt själv. Men har bara blivit så :p
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Brukar inte ringa till någon då, möjligtvis messa, men då äre väll antagligen till Vickan eller Emma. 
När grät du senast:
Minns inte.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Köpa en hund, resa utomlands och shoppa!
Vill du gifta dig?
Inte just nu.
Vill du ha barn?
Vet inte.
Är du musikalisk?
Vet ej, men älskar att sjunga.
Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten.
Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Jao..
Biter du på naglarna:
Nej, inte efter vad jag hört om det, det är äckligt!!

LÄGGER MIG NER

Åh herregud vad jag är trött, det är sjukt! Fast har ju varit en hel dag i skolan plus ca 1h & 1,5 h pendling imorse och nu hem. Orkar inte blogga just för stunden men kanske slänger in ett senare om jag får ork till det. Men bjuder på en bild som är tagen idag i skolan.
XOXO



TUSEN GÅNGER STARKARE

Började min morgon med en skön dusch, så nu ska jag strax torka håret. Jag måste även hinna slänga på lite make up. Ska ta tåget upp till Katrineholm vid halv 9 och när jag är framme i Katrineholm så måste jag sitta och vänta på bussen som går 20 - 25 minuter efter. Blir iallafall trevligt att träffa mina vänner och sådär, ska åka till min skola nu i 3 dagar för att avsluta på ett bra sätt sådär, jag menar det är inte roligt att en dag vara där sedan försvinner jag och kommer aldrig mer tillbaks, då äre bättre att avrunda på ett bra sätt :)
Kommer iallafall hem runt 6 ikväll, så vi får höras då helt enkelt!
XOXO


PH; lina och jag - sum

ÄR SÅ JÄVLA GLAD

Måste bara säga att just nu känns allt så otroligt bra, alla bekymer och tankar är så långt borta.
Jag ska lämna allt det gamla bakom mig, jag ska ta allt som händer här och nu och bara gå framåt. Jag kommer möta motgångar men också medgångar och på alla problem finns en lösninga, det gäller bara att hitta den lösningen, men med tiden kommer den också! Jag är så trött på att bara sitta och deppa och hata livet, för när jag tänker efter så har jag förlorat så mycket tid på att bara sitta där och hata allting.
Jag ska dessutom sluta umgås med folk som inte är bra för mig och jag har känt själv att det är ändå rätt många som jag igentligen inte skulle behöva i mitt liv, så det är bättre att ta vara på dom vänner som får en må bra och alltid finns där. Det är så stor skillnad på en kompis och vän, för en kompis umgås man med ibland och sådär men en vän finns där i alla lägen!

Har ni haft en bra helg? Det har iallafall jag!


Igår så började min resa 08.32, Hanna mötte upp mig vid ca 10 i Vingåker och vi drog direkt och mötte Linn. Vi gjorde inte speciellt mycket men vid 12 snåret så vare samling nere i IP eftersom att dom hade spring runda uppe i båsenberga med hela laget så jag följde med. Träffade en hel del saknade där också. Men alla sprang förutom jag, Hanna, Elin och Bella som tog en promenad runt hela rundan, de va på något över 2 km så det var rätt trevligt. Hade självklart mycket att prata om och sådär. När vi väl var klara där så åkte vi ner till IP och tillbringa nåra timmar där för pizza ätande och annat skoj, roligt och trevligt!
När vi sedan var klara där så drog jag och Hanna till Malin. Var hemma hos henne ett tag och tog det lugnt sedan begav vi oss till gårn men det var ju såklart stängt så vi satt där utanför och chilla med ett gäng killar. Vid 6 tiden gick vi till hållplatsen för att invänta bussen som jag skulle med och innan det så han jag även att träffa Milla och Peter!
När jag sedan kom fram till Norrköping så möttes jag av en otroligt saknad vän vid namn Malin. Hon är en sån där vän som får mig att må bra, har alltid kul med henne och vi vet liksom vart vi har varandra.
Hur som haver, vi åkte till Coop för att handla godis, chips och läsk, när vi kom hem så gick vi ut och träffa Oscar och Adam, haha roliga grabbs där! Sedan vare mat och sen gick vi ut och träffa grabbsen igen och så gick vi och mötte Matilda och sedan gick vi hem till Oscar. Hann inte direkt göra så mycket innan jag och Malin dog hem till henne. Hemma hos Malin så fixa vi till min sovplats och sedan satte vi igång en film.
Idag så har vi bara segat och sett på film. Kom hem för nån timma sen.
Imorgon blire tidig morgon eftersom jag ska pendla till min skola i Vingåker. Ska åka dit nu måndag, tisdag och onsdag för att kunna avsluta på ett bra sätt, dessutom vill jag hinna umgås med mina vänner där som jag inte kommer träffa på länge säkert.
XOXO

BARA MOLNEN FLYTTAR STJÄRNORNA

Nu ringde alarmet på mobilen 06.30, dock har jag ju varit vaken sen 3 inatt.. Nu ska jag börja packa, sedan fixa mig och sedan åker jag in till stan för att hinna med tåget som går till Katrineholm. I Katrineholm kommer jag få sitta i typ 25 min och vänta på en buss som ska ta mig till Vingåker. I Vingåker möter Hanna upp mig och sedan får jag se vad vi hittar på men vi lär ju träffa en hel del. Sedan vid 3 så ska vi va nere på IP för att käka pizza och fira att dom van serien, jag var ju med och hjälpte till på en hel del matcher så därför fick jag också vara med, trevligt trevligt! sen vid 18.15 så tar jag bussen in till Katrineholm sedan går tåget hem till Norrköping 19.00 och i Norrköping så blir jag upphämtad av Malin som jag ska tillbringa natten med. Kommer troligtvis inte kunna blogga på hela dagen men jag hoppas ni får en lika rolig lördag som jag.
XOXO



ROLIGT ATT MAN INTE KAN SOMNA OM

Har redan hunnit vara vaken i över en timma nu. Det är hopplöst, kommer seriöst inte orka om det ska fortsätta såhär. Utan sömn orkar man ju ingeting, dessutom ser man förstörd ut och så blir jag så lätt arg/irriterad. Vill seriöst börja gå på sömntabletter men har hört att man kan bli så beroende av sånt och då äre inte värt de. Hoppas ni andra sover eller något.
XOXO

I CAN'T HELP MYSELF FROM LOOKING FOR YOU

Har precis ätit och ska börja pack ner det som behövs imorn för ska upp jätte tidigt imorgon för tåget går halv 9. Ska också hinna starta en tvättmaskin och efter allt det blir det efterätt och sedan filmkväll, mys!
Får bli en tidig kväll idag också, men ser fram emot morondagen.
Ha en trevlig kväll allesammans, XOXO






VINGÅKER

Känns som morgondagen kommer bli en toppen dag. Ska spendera hela dagen i Vingåker tillsammans med en massa saknade vänner. För övrigt så sitter jag och lyssnar på musik och sjunger lite. Har inte så mycket för mig kanske därför jag bloggat så mycket idag, nae vars men  tare bara lugnt för kändes imorse som jag skulle bli sjuk men det har bara känts bättre och bättre under dagen dessutom har jag druckit te med honung i som är bra för halsen.
xoxo


PH; jag

BACK TO DECEMBER

Nu har jag kommit ut från en lång och varm dusch, gud så skönt det var. Vart efter så ska jag följa med till Ica, vi ska hyra filma, köpa de nödvändiga och sedan ladda på min mobil som väntar på att bli påfylld.
Det är iallafall fortförande mysigt väder ute med sol och sådär, häärligt :)
Imorgon är det äntligen lördag och då ska jag åka rätt tidigt till Vingåker, möta upp några vänner sen är jag där hela dagen och tar nått tåg på kvällen, sen i Norrköping blir jag upphämtad av min underbara vän Malin så sover jag ute i Åby hos henne. Ska bli riktigt roligt, för det var evigheter sen vi va själva så vi har mycket att prata om.
Puss


PH; jag och malin - 2010

I BRIST PÅ ANNAT, BJUDER PÅ VIDEOS FRÅN FÖRRA BLOGGEN


VILL DU FÅ FLER BESÖKARE TILL DIN BLOGG?

Vill du få flera besökare till din blogg?
Klicka på bilden och bli medlem, och jag garanterar fler besökare!
Du får även 150 poäng i start bonus!!!

INGETING

Solen lyser och det är en mysig höst dag, själv är man smått förskyld så tänker bara vara hemma idag annars hadde jag haft i tankarna att åka in till stan, men så blir det inte!
Ser att jag måste ta en städ omgång i rummet för kläder ligger här och var, hahah. Sen tänker jag ta en lång och varm dusha och sedan får vi se vad denna höstdag har att erbjuda.
Jag är ledsen att det inte är så mycket nya bilder och sådär men mina grejer och därmed min laddare till kameran är kvar i mitt gamla familjehem, men det ska hämtas i nästa vecka troligtvis.
PH; jag, bea, lisa, jenna & sara - 2010

Q/A

Q: Rider du? :)

A: Ja, jag rider. Har ridit från och till sen jag var liten, men här där jag bor så står det 2 hästar en fjording & en islandshäst och jag rider just nu på islandshästen.



HÖSTKYLA

Sitter just nu framför kaminen och myser. Det är verkligen dö skönt. För när jag kom hem från att varit ute en sväng och ridit så vare dö skönt att sätta sig här i värmen. Ska iallafall lägga mig skapligt idag eftersom jag dygna hela natten och har sovit ca 1 timma idag emellan 12 och 1. Trött tjej, ohja!

KÄMPA, TÄNK POSITIVT, DU HAR ALL FRAMTID I VÄRLDEN!

Som så många gånger man ligger där och ser ingen mening med livet, ligger där i tårar som forsar ner för kinderna och med ångesten och paniken med sig. Man verkligen känner den känslan av hopplöshet och meningslöshet. Varför lever jag? ingeting kommer bli bra, '' jag har kämpat i så många år men det blir aldrig bättre ''.. Och ja ni vet alla dom negativa tankarna som bara glädjs över att få ta kontroll över än.

Vad gör man själv för nån hjälp genom att sitta och tycka synd om sig själv? att hata livet och gräva upp hur mycket negativa saker som helst med livet.
- Ingeting, verkligen ingeting!

Jag vet själv hur lätt det är att sitta där och hata sig själv och livet, att man bara vill dö, man isolerar sig och låter ingen komma innan för masken för att man är rädd, för där inne är man svag och man vill inte visa sig svag för andra runt omkring. Men man måste ändå lära sig att alla är svaga och alla har lika mycket rätt till att lätta på sina känslor.

Det jag tror är att allting som händer har sin mening, det är oftast svårt att hitta svaret på meningen men med tiden så lär man förså. Jag har insett med tiden vissa av meningarna men det finns fortförande fråger utan svar.
Men jag ska vänta på svaren för dom kommer till mig när jag är redo att förstå.

Livet blir en mycket enklare om man försöker se det positiva i det negativa, att alltid se en lösning i problemen och att alltid våga.

Livet är en läskig utmaning, för en del går den som dans på rosor men dessvärre för dom som sett livets svåra del.

Ja, livet är våran största utmaning och det blir som man gör det.
Ta vara på livet, man missar så mycket genom att bara tänka negativt!




LEV SOM DET VORE DIN SISTA DAG

O herregud vad trött jag är. Lyckades inte somna inatt så jag kolla runt på en massa bloggar och annat skoj, sedan ladda jag ner sista filmen av Harry Potter, tycker den va dö bra och det är så himla synd att det var sista filmen för man skulle gärna vilja se en fortsättning på filmen.
La mig iallafall och sov i ca 1 timma så vaknade för en liten stund sen, det är tur att man inte har skola eller något annat förtillfället.
Har inte så mycket att berätta med en sådan seg hjärna som jag förtillfället har men det får duga!
puss



KAN INTE KOMMA TILL RO, BLIR VÄLL ATT DYGNA?

Var sjukligt trött förut och hade lagt mig bekvämt och sådär och tror ni inte att jag börjar hosta som en galning då. Hosta i ca 30 min, fett irriterande. Men har ju bara mig själv att skylla på. Så dumt att jag ens testa på rökningen, jag var emot det + att min mamma är sjuk i KOL så jag vet baksidan med rökning. Men är man dum och ser en lösning i cigaretter så vet jag inte. Men har varit rökfri från och till nu den närmsta månaden, men nu ska jag verkligen verkligen sluta. För att röka är äckligt och den gör att jag inte kan springa eftersom man får sådan dålig kondition sen fotboll +rökn ing = INTE OKEJ!!!!!!
Som tur är har jag inte rökt länge men har astma så det för värrar ju saken.
Nu håller jag iallafall på att ladda ner den sista Harry Potter filmen eftersom jag inte har något bättre för mig denna kväll.


- NÄR MAN SLUTAT RÖKA-


Inom de första dygnen:

  • Efter 20 minuter går blodtryck och puls ner till normal nivå och blodkärlen vidgas. Temperaturen ökar i händer och fötter.
  • Efter åtta timmar minskar kolmonoxiden i blodet och syrehalten blir normal.
  • Efter 24 timmar minskar risken för hjärtsjukdomar, som exempelvis hjärtinfarkt.
  • Efter två dygn börjar nervtrådarna sin återväxt och smak- och luktsinnet blir som vanligt igen.

Inom ett halvår:

  • Efter två veckor till tre månader förbättras blodcirkulationen och lungkapaciteten så mycket att det känns lättare att promenera. Konditionen ökar med 15 procent. Huden får tillbaka en friskare färg.
  • Efter en till elva månader börjar nästäppa, hosta och andningssvårigheter som beror på rökningen försvinna. Nya flimmerhår bildas i lungorna, vilket rensar dem och minskar risken för infektion. Kroppens energi ökar och man blir mindre trött. Många sover bättre än tidigare.
  • Efter ett år har risken för hjärtinfarkt halverats.

Resten av livet utan cigaretter:

  • Efter fem år är risken för hjärtinfarkt och hjärnblödning lika liten som för dem som aldrig har rökt.
  • Efter tio år har risken för lungcancer minskat med åtminstone två tredjedelar.
  • Efter 15 år är alla sjukdomsrisker som man får av rökning nästan lika låga som för dem som aldrig har rökt.


GÅ DIN EGNA VÄG, DÅ KOMMER DU LÄNGST!

Har ont i huvet och känner mig inte alls bra, hostar och grejer. Jobbigt väder ute för den delen också. Får verkligen inte bli sjuk, absolut inte! Men ska dra mig ner och fixa det sista inför kvällen, sen blire en tidig kväll för min del. Ska upp tidigt för att min soc handläggare kommer imorn.
Sov gott allesammans!



ADELE

Adele är ju bara för grym älskar speciellt hennes låtar;

Set fire to the rain
Someone like you
Make you feel my love

HJÄLP MIG?! - VILKET FOTBOLLSLAG SKA MAN BÖRJA I?

Fotbollen har sedan 5 års åldern alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag började i Åby IF och spelade där tills vintern 2009 då jag ville ge mig in på en utmaning samtidigt som jag tänkte att det är en dörr som öppnas för att nå mitt mål eftersom det laget är en elit sattsning men iallafall då började jag i Norrköping City DFF och spelade där tills slutet på sommaren 2010 alltså inte alls länge och jag ångrar att jag slutade spela i de laget men det var för mycket strul i mitt liv under den tiden så jag kände att jag verkligen inte skulle klara av all den träning som var ett krav, så jag slutade där helt enkelt. Provtränade efter det en gång med Eneby BK men valde sedan att börja i Åby IF igen. Sen spelade jag där till hösten och då blev det en flytt till Vingåker. Därefter började jag i Värmbol men tränade bara nån månad sen började jag i Vingåkers dam lag och har spelat där sen dess, dock har jag senaste tiden hjälpt till och spelat med Vingåkers U lag eftersom dom tjejerna är i min ålder och lite yngre. Men iallafall nu har jag ju flyttat igen och bor åter igen i Norrköping och i ca 1 år nu så har fotbollen gått upp och ner i perioder för har inte haft det så stabilt, har inte kunnat få ut det bästa av mig själv och så. Har tappat så himla mycket av vad jag hade när jag spelade i City.
Till det jag skulle komma till så undrar jag, vart jag ska börja om jag ska spela fotboll?
Om jag ska spela fotboll så vill jag också sattsa, för mitt mål är liksom att spela i allsvenskan när jag blir stor. Stort mål och det kommer krävas så mycket för att nå det målet. Men jag vet att om jag ger mig in på nått ordentligt då klarar jag också att göra de. Liksom nu är mitt liv rätt stabilt, jag vet vart jag har mig själv och jag har koll på saker, så frågan är om jag ska ge mig in på samma resa igen eller om jag ska lägga ner fotbollen helt och hållet, eller bara spela för att det är roligt? hmm, det är frågan. Men ni får gärna hjälpa mig!
ph 1; gothia cup - 2010
ph 2; Borta match mot IK Tun - 2011

BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT

Hejsan! Masy är mitt blogg namn och det var bara ett namn som dök upp i mitt huvud sådär. Jag är en tjej som är född 96 & älskar att upptäcka nya saker, träffa nya människor och helt enkelt leva livet!
Jag kan börja med att säga att jag bor i ett familjehem och livet har inte varit det enklaste men man får se det positiva i allting för det har ändå gett mig erfarenheter.
Så följ med på min resa till ett ljusare liv via bild och text & se vad livet från min syn har.

Vill ni kontakta mig eller bara undrar något så kan ni maila till min blogg mail.
[email protected]
titta, läs & njut.

 RSS 2.0